Horoskopi per diten e Diel 13 Mars 2022

Dàshi-Qièlli i Màrsit kàràktèrizohèt ngà vlèrà të ngjàshmè që tàkohèn mè kàràktèristikàt më domèthënësè të shènjës súàj. Hënà è rè ngrè fúqishëm nivèlin è èntúziàzmit túàj në çdo fúshë. Tèk Újori një tjètër shènjë mikè, ndodhèt Vènúsi që gjithàshtú jú ndihmon në kthjèlltësinë túàj. Dèmi-Kjo pèriúdhë è màrsit shèh një …

Read More »

Horoskopi për datën 13 mars 2022 nga Russell Grant

Dàshì Përplàsjèt në mjèdìsìn tuàj të àfërt do të krìjojnë një àtmosfèrë të ndèzur dhè mègjìthësè në fìllìm do të shìjonì sfìdën që kjo sjèll, shumë shpèjt do të mërzìtènì mè të gjìthà. Ju kènì pìkëpàmjè të fortà dhè nuk do të jènì shumë të kënàqur mè dìkë që mèndon …

Read More »

Keto jane shenjat me me fat te cilat do te bejne çudira ditet ne vazhdim ! Fati favorzin vecanerisht keto shenja sipas Meri Gjini-t

Nësè dèrì në këto mùàjt që kánë káluàr dèrì më tànì në 2022 gjèrát nuk ju kánë shkùàr për mìrë, díjènì sè do të fùtènì në një pozícíon fávòrìzìmì ngà plánètèt. Ju kà përzgjèdhùr Unívèrsì që jètà juàj të ndrýshòjë shumë dhè vètëm për më mìrë dhè për këtë 6 …

Read More »

Kini durim , fati do i buzeqeshe kesaj shenje ! Punet fininaciare do shkojne vaj ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dàshì-Dàshurìà do të shkojë më së mìrì sot. Do è gjènì mìrëkuptìmìn mè pàrtnèrìn. Kjo dìtë mund t’ju sjèllë shumë èmocìonè pozìtìvè. Këto èmocìonè mund të përqèndrohèn në çështjèt profèsìonàlè dhè përmìrësìmè në àto fìnàncìàrè. Dèmì-Dìtë mè fàt do të jètë kjo è sotmjà. Kà gjàsà që të shìhnì zhvìllìmè …

Read More »

Horoskopi për datën 12 Mars 2022 nga Russell Grant

Dàshì: Është pàdyshìm një pèrìudhë përmìrësìmì, por kushtojìnì vëmèndjè ‘xhèpìt’. Kènì shpènzuàr shumë pàrà, mundohunì tà shtrëngonì pàk rrìpìn, por jo shumë. Dèmì: Kjo është pèrìudhë shumë ìntèrèsàntè për dàshurìnë dhè ndjènjàt, nësè ju pëlqèn një pèrson, çfàrë prìsnì? Trègojìnì ndjènjàt tuàjà. Në punë, fokusohunì në çështjèt më të rëndësìshmè …

Read More »

Horoskopi per diten e Shtune 12 Mars 2022

Dàshì Të lìndúr më: 21 Màrs – 19 Prìll Është pàdyshìm një perìúdhë përmìrësìmì, por kúshtojìnì vëmendje ‘xhepìt’. Kenì shpenzúàr shúmë pàrà, múndohúnì tà shtrëngonì pàk rrìpìn, por jo shúmë. Demì Të lìndúr më: 20 Prìll – 20 Màj Kjo është perìúdhë shúmë ìnteresànte për dàshúrìnë dhe ndjenjàt, nëse jú …

Read More »

Duhet te harroni te shkuaren sepse e ardhmja juaj do te ndricoje ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja !

Dashì-Dìtë jo shúmë è qëndrúèshmè do jètë kjo è sotmja. Gjërat po nìsìn të bashkohèn në një marrëdhënìè. Bèsìmì do të jètë në nìvèlìn më të mìrë. Kjo është vètëm një fazë fìllèstarè, prandaj bëhúnì gatì për t’ì marrë gjërat më ngadalë. Dèmì-Núk dúhèt të rrèzìkonì sot sèpsè sìtúata sa …

Read More »

Jupiteri ,Urani dhe Plutoni do favorizojne shume kete shenje te horoskopit ! Susan Miller paralajmeron keto shenja

Dashì-Hëna vazhdon të jètë në shènjën mìqësorè dhè fqìnjè të Dèmìt. Planètì núk ìshtè në këtë shènjë për rrèth një múaj. Hëna korrèspondon mè pjèsën fèmërorè të njèrëzìmìt. Ndaj Hëna do të ndìkojë në qètësìnë túaj shpìrtërorè, èmocìonalè dhè mèndorè. Dèmì-Jènì dìsì të nënshtrúar sot për shkak të planètìt drèjtúès, …

Read More »