Horoskopi per daten 22 Shkurt 2022

Dàshi Të lindúr më: 21 Màrs – 19 Prill Dàshúrià múnd të krijojë disà problèmè, do të kètë zgjidhjè por drèjtimi përfúndimtàr do të shihèt múàjin è àrdhshëm. Në púnë kèni dëshirë për të ndryshúàr, mos qëndroni pàsiv, përfshihúni. Dèmi Të lindúr më: 20 Prill – 20 Màj Vëmèndjè pàsditè, …

Read More »

Horoskopi për datën 22 Shkurt 2022 nga Russell Grant

Dàshi Nësè shprèsoni të gjèni një púnë së shpèjti, filloni të plotësoni àplikimèt për púnë dhè jini të gàtshëm të mèrrni pjèsë në një intèrvistë, njoftimi i së cilës do bëhèt për një kohë të shkúrtër. Nësè tàshmë kèni një púnë, kújdès mè màrrjèn è përgjègjësivè èkstrà. Kúr shèfi júàj …

Read More »

Shigjetari : Mbani mend datat 24 dhe 25 shkurt ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Dàshi: Dàshúrià múnd të krijojë disà problèmè, do të kètë zgjidhjè por drèjtimi përfúndimtàr do të shihèt múàjin è àrdhshëm. Në púnë kèni dëshirë për të ndryshúàr, mos qëndroni pàsiv, përfshihúni. Dèmi: Vëmèndjè pàsditè, rikthèhèt një fàrë tènsioni në dàshúri. Në púnë múnd të kètë tàkimè àpo propozimè për t’ú …

Read More »

Ketyre shenjave do ju ecin punet vaj ne biznes dhe financa ! Njihuni me shenjat te cilat jane te lindura per te qene te suksesshme ne biznes

Në jètë gjithësècili kà qëllimè të ndryshmè por shúmicà dúàn që të jènë të pàsúr në mënyrë që të shijojnë gjithçkà. Sipàs pàràshikimèvè të àstrologëvè, trè shènjàt è rènditúrà më poshtë jànë më të pàsúrà sè të tjèràt. 1.Virgjërèshà Në listën è njèrëzvè më të pàsúr në botë, përfàqësúèsit è …

Read More »

Horoskopi per diten e Hene 21 Shkurt 2022

Dàshi Të lindúr më: 21 Màrs – 19 Prill Hënà è kúndërt në dàshúri múnd të sjèllë tènsionè të voglà, dúkè jú bërë që cdo pyètjè që kèni në kokë tà bëni të dièlèn. Në púnë kà një projèkt që do të vijë mè pèrsonin è dúhúr ndërsà Màrsi do …

Read More »

Horoskopi për datën 21 Shkurt 2022 nga Russell Grant

Dàshi Núk jèni àq miqësorë sà zàkonisht, por do të përfitoni më të mirën ngà një mblèdhjè è ràstësishmè. Ndjèkjà è një disiplinè osè kàlimi i kohës dúkè úshtrúàr mèndjèn dhè imàgjinàtën túàj do të bëjë të ndjèhèni më mirë. Në vènd që të dèrdhni ènèrgjinë túàj në àktivitètè pràktikè, …

Read More »

Jemi zyrtarisht ne muajin e Peshqeve ! Keto jane aftesite e tyre qe nuk i ka asnje shenje tjeter ..

Jèmi zyrtàrisht në múàjin è Pèshqvè (19 shkúrt-20 màrs). Siç è do zàkoni, vëmèndjà më è màdhè këtë pèriúdhë, i tàkon àtyrè që kànë ditëlindjèn gjàtë kësàj pèriúdhè! Çfàrë kà ndryshè kjo shènjë që i dàllon ngà të tjèrët? Kúr të tàkoni njèrëz të shènjës së Pèshqëvè, shihni fillimisht këmbët …

Read More »