Horoskopi per diten e Diel 26 Qershor 2022

Dashì-Po përgatìtènì ta jètonì këtë dìtë mè èntùzìazmìn, ènèrgjìnë, shìjèn dhè plot avèntùra fìzìkè dhè mèndorè. Mërkùrì, nga shènja mìqësorè è Bìnjakëvè, formon një aspèkt të shkëlqyèr për jù dhè jù bën të sìgùrt për të nèsërmèn. Marrëdhënìèt në famìljè dhè në rrèthìn shoqëror favorìzohèn sot nga yjèt. Dèmì-Mèrrnì sot …

Read More »

Horoskopo per daten 26 Qershor 2022 nga Rusell Grant

Dàshì Dìkùsh do t’jù àfrohèt për të màrrë mbështètjèn tùàj për një projèkt komùnìtàr. Kjo është një sìpërmàrrjè që kà shkàktùàr shùmë polèmìkà në të kàlùàrën. Nësè prèfèronì të mos përfshìhènì, sìgùrohùnì që tà thonì mènjëhèrë. Mùndohùnì të mos përgjìgjènì mè zèmërìm kùr një tèzè, xhàxhà àpo gjysh bën komèntè …

Read More »

Horoskopi per diten e Shtune 25 Qershor 2022

Dàshi Jèni në shoqërinë è plànètëvè që fàvorizojnë një èvolùcion të qètë ràcionàl dhè konstrùktiv të jètës sùàj. Së pàri është Nèptùni në shènjën è fqinjit të mirë të Pèshqvè dhè së dyti është Mërkùri tè Binjàkët. Ràcionàlitèti i shoqërùàr mè optimizëm dhè bèsimi tèk è nèsërmjà nùk mùngon tèk …

Read More »

Horoskopi per daten 25 Qershor 2022 nga Rusell Grant

Dàshi Mos i ànàshkàloni gjëràt. Trègoni gàtishmëri për të diskùtùàr gjithçkà në shtëpi. Nësè ndihèni të pàsigùrt për disà vèndimè të fùndit, diskùtojini àto mè fàmiljèn. Një fàmiljàr nùk do të jètë i gàtshëm të ndryshojë mèndjè. Vètëm mbàni mènd: àtà nùk mùnd t`i lèxojnë mèndimèt tùàjà. Kështù që mos …

Read More »

Cdo gje do te jete ne ekuilibier si karriera ashtu dhe dashuria! Meri Gjini paralajmeron keto shenja

Dashì Një dìtë è mbùshùr mè ngjarjè dhè mè ngjarjè të ndryshmè për jù të dashùrùar. Çdo gjë pozìtìvè do të ndodhë sot, kështù që mos ù mërzìsnì. Bèqarët dùhèt të gjìthë të gjìthë njèrëzìt sèpsè bëjnë ndryshìmè të mëdha pas takìmèvè èmocìonùèsè që bëjnë rèalìzojnë. Fìnancat do të bëjnë …

Read More »