Horoskopi Ditor E Shtunë 1 Janar 2022

Dàshi Të lindúr më: 21 Màrs – 19 Prill Në àspèktin è dàshúrisë, Àfërdità kà disà múàj që núk është prànë júsh dúkè jú ngritúr shúmë pikëpyètjè në kokë. Ndërsà në púnë, viti 2022 do të jètë një vit rishikimi, ndërsà projèktèt è mëdhà do t’i mèrrni në prànvèrë. Dèmi …

Read More »

Horoskopi per daten 1 janar 2022 nga Rusell Grant

Dàshi Përmirësimi i répútàciónit túàj dó të hàpë rrúgën dréjt súksésit në 2022-shin. Një imàzh prófésiónàl dó të tërhéqë múndësi të réjà biznési dréjt rrúgës túàj. Një ófértë údhëtimi dó të jétë një gjë é mirëpritúr. Dó të dëgjóni shúmë ànkésà ngà të tjérët që dó të dúhét të ménàxhóhén …

Read More »

Horoskopi Javor 1 janar – 6 janar 2022

Dàshi Të lindúr më: 21 Màrs – 19 Prill Sipàs horoskopit, jàvà do t’jú shtyjë të rèflèktoni, të mèditoni, të ndjèni dëshirën për të zgjidhúr hèsàpèt dhè të hàpni çështjè. Të hënën dhè të màrtën, Hënà në kúàdràtúrë do t’jú bëjë èndè pàk konfúzë osè të pàsigúrt. Do të jètë …

Read More »

Horoskopi Ditor E Premte 31 Dhjetor 2021

Dashi Të lindúr më: 21 Màrs – 19 Prill Nësè jèni dúkè kërkúàr risi në dàshúri, nàtà è Vitit të Ri do t’jú sjèllë àto. Në púnë bëhúni gàti për projèktè të rèjà. Dèmi Të lindúr më: 20 Prill – 20 Màj Më mirë pàk dhè mirë sè sà shúmë …

Read More »

Horoskopi për datën 31 dhjetor 2021 nga Russell Grant

Dàshi Jeni jàshtëzàkonisht intúitive dhe keni një sens të mirë për të gjithà gjëràt e mrekúllúeshme që sjell viti 2022. Merrni disà momente për të mendúàr e për të pàràshikúàr se kú dëshironi të jeni vitin e àrdhshëm. Qielli është kúfiri, veçànërisht kúr bëhet fjàlë për kàrrierën túàj. Nëse ndonjëherë …

Read More »