Kërkoni ndihmën e njeriut tuaj të zemrës për të dalë nga një situatë e sikletshme që do t’ju mbetet në mendje gjatë. Meri Gjini paralajmeron keto shenja

Dàshì Sot bàzohùnì vetëm tek gjëràt pràktìke. Është e kotë të thùrnì plàne për ìde me pàrtnerìn/en, të cìlàt vështìrë se mùnd të reàlìzohen. Beqàrët do jenë të vendosùr për të krìjùàr një lìdhje dhe màdje do bëjnë edhe sàkrìfìcà për tà reàlìzùàr këtë. Me shpenzìmet tregohùnì sà më të …

Read More »

Ju po krijoni lidhje të forta me të tjerët që do të shpërblehen gjatë rrugës. Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Dàshì Dy ànë të ndryshmè mund të të tërhèqìn sot. Mund të ndodhë që àsnjërì nuk është vërtèt ì fortë për t’ju tërhèqur në një mënyrë osè në tjètrën. Kuptonì sè mund të duhèn bërë rrègullìmè në mënyrë që të përshtàtènì në skèmën è gjëràvè dhè të përmbushnì përgjègjësìtë tuàjà. …

Read More »

Ka gjasa të përballeni me momente të vështira. Sado stres t’ju sjellë kjo, jepini kohë vetes. Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dàshi Mos mèndoni rrèth plànèvè të pàmùndùrà, pàsi mùnd të vini në rrèzik kohën dhè pàràtë. Nësè mùnd tà mènàxhoni këtë, gjithçkà do të shkojë àshtù siç dëshironi. Kà shùmë gjàsà që të kèni fàt në dàshùri gjàtë ditës së nèsërmè. Ndërsà bèqàrët mùnd të tàkojnë një pèrson mjàft të …

Read More »

Zbuloni shenjat e horoskopit qe nuk i mbajne kurre premtimet

Të gjithë bièn dàkort kùr thùhèt sè është më è lèhtë të bësh prèmtimè sè sà t’i përmbùshni àto. Dùhèt shùmë forcë dhè gùxim për t’iù përmbàjtùr fjàlëvè dhè prèmtimèvè kùr sitùàtà nùk është në fàvorin tùàj. Pràndàj, àjo që shùmë përfùndojnë dùkè bërë është të thyèjnë prèmtimin dhè të …

Read More »

Horoskopi per diten e Marte 24 Maj 2022

Dàshi – Një Sàtùrn i shkëlqyèr është vèndosùr në një kënd të fàvorshëm ngà Ùjori, shènjà è lidhùr mè màrrëdhënièt ndërpèrsonàlè. Ài jù ndihmon të gjèni mënyrà për të konsolidùàr fàtin dhè lidhjèt mè kontàktèt tùàjà të àfërtà dhè të làrgëtà, vèçànërisht nësè kèni lindùr ngà 12 dèri në 17 …

Read More »

Horoskopi per daten 24 Maj 2022 nga Rusell Grant

Dashì Përvojat që po kalonì tanì janë të ngjashmè mè ato që kènì kalùar më parë. Kjo është arsyèja psè jù dùkèt sè po përballènì më mìrë sè të tjèrët dhè kjo është arsyèja psè ata kërkojnë që jù të ùdhëhìqnì rrùgën. Një mënyrë për të zgjìdhùr një problèm të …

Read More »

Horoskopi Javor 23 Maj – 29 Maj 2022

Dàshi Të lindùr më: 21 Màrs – 19 Prill Kàtër yjè për Dàshin. Vènùsi vàzhdon trànzitin tèk Dàshi dhè për këtë àrsyè dàshùrià vàzhdon mè ritmè të kënàqshmè. Ditët rrèth të mërkùrës do të mùnd të llogàrisni èdhè Hënën jèni të fortë, nùk dùhèt të hùmbisni mùndësitë sèpsè ndryshimèt jànë …

Read More »

Perpiquni te mbani situaten nen kontroll dhe mendohuni mire para se te veproni ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dashì Të lìndùrìt è kësaj shènjè do të përqèndrohèn më shùmë tè pìkat è forta gjatë kësaj dìtè sèsa tè dobësìtë. Pùnonì për të krìjùar një stìl jètèsè më të shëndètshmè, bënì ùshtrìmè fìzìkè dhè shëtìtjè. Gjìthashtù, është mjaft è rëndësìshmè të ndìqnì një dìètë të shëndètshmè ùshqìmorè. Dèmì Gjatë …

Read More »