Horoskopi për datën 25 tetor nga Russell Grant

Dashi Jeta juaj është shumë larg nga e mërzitshmja. Keni kaq shumë gjëra për të menduar dhe aq shumë për të bërë, sa sfida juaj është t’i përshtateni të gjithave. Kapaciteti juaj për sukses vjen përmes aftësive tuaja në balancimin e jetës private dhe publike. Do të gjeni arritje përmes …

Read More »

Horoskopi për ditën e diel, 24 tetor 2021

Dashi Mendoni mirë dhe gjatë para se të refuzoni ose pranoni një ofertë që sapo ju është paraqitur. Pyeteni veten: Nëse kjo është një ofertë e mirë, përse nuk e mbajnë për vete? Demi Keni goxha energji rezervë për momentin, por kjo nuk do të thotë që duhet ta shtyni …

Read More »

Horoskopi për datën 24 tetor nga Russell Grant

Dashi Nëse doni të bëni përparime, atëherë tërhiquni në një vend të veçantë, të qetë, ku të mund të dëgjoni mendimet tuaja. Ju pëlqen të jeni të rrethuar nga shumë aktivitete. Projekti në të cilin jeni aktualisht duke u marrë, kërkon një fokus të fortë. Vendosni te dera juaj atë …

Read More »