Horoskopi per diten e Diel 27 Mars 2022

Dashì Të lìndùr më: 21 Mars – 19 Prìll Dìta è shtùnè, Hëna nùk është në shènjën tùaj, por përpìqùnì të mos kènì vèprìmè ìmpùlsìvè. Në pùnë, mos ùshqènì dèbatè të panèvojshmè. Dèmì Të lìndùr më: 20 Prìll – 20 Maj Në dashùrì nësè dùhèt t’ì bënì një kërkèsë partnèrìt …

Read More »

Horoskopi per daten 27 Mars 2022 nga Rusell Grant

Dàshì Nësè jènì më pàk sè ì kënàqur mè ndonjë fushë të jètës tuàj, tànì është një kohë è mìrë për të mènduàr për të àrdhmèn. Mund tà lìnì punën, për të kërkuàr dìçkà tjètër, sìdomos nësè shèfì juàj nuk è kà prànuàr gjìthë punën è vështìrë që kènì bërë …

Read More »

Marsi , Saturni dhe Venusi do te sjellin shendet te mire dhe gjalleri per keto shenja te horoskopit ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja !

Dashì Qìèllì ì fùndìt ì Marsìt ka kombìnìmè të ndryshmè të yjèvè. Hëna jù jèp dìsa përplasjè të vogla në rrèthìn famìljar, vèçanërìsht nësè rrìtnì fëmìjë të vègjël. Përfìtìmèt për shkëlqìmìn è shènjës sùaj sjèllìn Marsì, Vènùsì dhè Satùrnì, plot optìmìzëm, gjallërì dhè shëndèt të mìrë. Dèmì Konfìgùrìmì planètar dùkèt …

Read More »

Do te fitoni nje shume te konsiderueshme parash qe do ju bejne te gjeni qetesine e munguar ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dashì Sot mùnd t’jù dùhèt të përballènì mè dìsa tènsìonè dhè mèndìmè të ndryshmè që do t’jù bëjnë të ndìhènì të ìrrìtùar dhè të shqètësùar. Dìsa pèrsona të kësaj shènjè mùnd të fìtojnë një shùmë të konsìdèrùèshmè parash mè të cìlat do të gjèjnë qètësì. Mos dyshonì në bèsnìkërìnë è …

Read More »

Horoskopi per diten e Shtune 26 Mars 2022

Dashì – Jènì në shoqërìnë è pèrëndèshës së dashùrìsë, të Vènùsìt që po kalon në shènjën mìqësorè të Ùjorìt. Planètì jù jèp një frèskì të këndshmè mèndorè dhè lùmtùrì në shpìrt, vèçanërìsht nësè kènì lìndùr në dhjètëdìtëshìn è dytë. Pastaj në shènjën tùaj është sùndìmtarì sìmbolìk ì Dashìt, Dìèllì. Dèmì …

Read More »

Horoskopi per daten 26 Mars 2022 nga Rusell Grant

Dashi Dùhèt t’i kùshtoni më shùmë kohë sèsa pritèj një pùnè që mèndonit sè do t’jù dùhèj vètëm pak kohë për ta bërë. Njèrëzit do të zhgënjèhèn kùr jù dùkèt sè nùk do të kèni zgjidhjè tjètër vèçsè t’i vèndosni çështjèt è tjèra në një anë. Jù gjithashtù mùnd të …

Read More »

Horoskopi Javor 28 Mars – 3 Prill 2022 . Surpriza te medha ju presin !

Dàshì Kènì një jàvë përpàrà júsh, kúr múnd të kènì përvojà ìntèrèsàntè mè mìq të rìnj dhè të vjètër. Komúnìkìmì mè njèrëzìt që jètojnë osè púnojnë në dìstàncë prèj júsh do të jètë vèçànërìsht ìntèrèsànt. Làjmèt që do të mèrrnì ngà njèrëzìt è lìndúr nën shènjàt è Àkrèpìt, Gàforrès osè …

Read More »

Do te realizoni nje projekt qe e keni pritur prej kohesh ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja te horoskopit

Dàshì: Dìtà e sotme nìs me dyshìme në dàshúrì. Në púnë, ndìhenì të lodhúr ndàj përpìqúnì t’ì merrnì gjëràt me qetësì. Demì: Në dàshúrì, dìtà do të jetë e kënàqshme. Në púnë, dìsà projekte nìsìn me lëvìzje të ngàdàltà. Bënì mìrë të kompensonì kohën e húmbúr. Bìnjàkët: Fàlë ndìkìmìt të …

Read More »