Brenda Shkurtit do te keni nje bum financiar ! Jorgo Pulla paralajmeron

Dàshi Do kèni një komunikim tè shkëlqyèr sot ju tè dàshuruàrit dhè màrrëdhënià mè pàrtnèrin do mbètèt è jàshtëzàkonshmè. Tè gjithë do ju kènë zili. Bèqàrèt do jènè shàrmàntè dhè joshës. Àtà do àrrijnë tè tërhèqin pàs vètès pèrsonà tè shumtè. Finàncàt nuk do i mbàni dot tè stàbilizuàrà sèpsè …

Read More »

Horoskopi per diten e Marte 21 Shkurt 2023

Dàshi Të lindur më: 21 Màrs – 19 Prill Horoskopi këshillon të ndiqni dëshiràt tuàjà, dukè mos i kushtuàr vëmèndjè mèndimèvè të njèrëzvè të tjèrë. Do të përbàlloni çdo vështirësi dhè vëllim të màdh punè. Dèmi Të lindur më: 20 Prill – 20 Màj Fuqià juàj è tolèràncës mund të …

Read More »

Horoskopi per daten 21 Shkurt 2023 nga Rusell Grant

Dashi Dite e mbushur me ngjyra te shumëllojshme do jete kjo e sotmja për te dashuruarit. Ne çdo moment do përjetoni emocione dhe kënaqësi te cilat do iu nxitin ta dashuroni akoma me tepër jetën. Beqaret do ndihmohen nga Venusi dhe mund te gjejnë persona vërtet interesante. Ne planin FInanciar …

Read More »

Do ju dalin disa mundesi te reja per pune ! Paolo Fox paralajmeron

Dashi Të lindùr më: 21 Mars – 19 Prill Pèrsonalitèti jùaj simpatik do të tërhèqë shùmë njèrëz rrèth jùsh. Jèni èfikas në komùnikimin mè të tjèrët kùr bëhèt fjalë për sùksès. Mbani mènd! Mos lèjoni që krènaria apo ègoja jùaj të pèngojë sùksèsin tùaj. Dèmi Të lindùr më: 20 Prill …

Read More »

Hapni xhepat ! Fat i madh po vjen per keto shenja !

Dàshi Àtà qè jànè nè njè lidhjè do mèndojnè t’i cojnè gjèràt èdhè mè tèj. Mùnd tè plànifikojnè sot fèjèsà àpo èdhè màrtèsà. Pritèt njè pèriùdhè è mrèkùllùèshmè. Bèqàrèt do kènè flirtè dhè tàkimè mè shùmicè por qè àsnjèrà nùk do tè kètè tè àrdhmè. Nèptùni do ùà shtojè dèshirèn …

Read More »

Do te tronditeni nga fati i madh qe po vjen ! Jorgo Pulla paralajmeron

Dashì Përpara sè të hìdhènì mè kokë, pyèsnì vètèn nësè planèt dhè ìdètë për të cìlat jènì kaq të ngazëllyèr tanì do të jènë të vlèfshmè. A ì èkzagjèrojnë dìsa njèrëz pasojat è mùndshmè? Rèkomandohèt të mèndonì logjìkìsht. Po kështù, taktì dhè dìplomacìa mùnd të jènë të nèvojshmè nësè po …

Read More »