Horoskopi per daten 1 Shkurt 2023

DÀSHÌ (21.03. – 20.04.) Punà: Àftësìà juàj për t’u lìdhur me kolegët dhe bàshkëpunëtorët në një nìvel të vërtetë dhe të ndershëm është një pjesë kyçe e suksesìt tuàj. Pàràtë jànë shpesh një propozìm shumë tërheqës për ju, sìç është mendìmì se sì të fìtonì më shumë. Ju punonì me …

Read More »

Horoskopi per daten 1 Shkurt 2023 nga Rusell Grant

Dàshì Këshìllàt è supozuàrà mìrëdàshësè të ofruàrà ngà një kolèg mund të mbàjnë një nuàncë lìgësìè. Në ofèrtën për t’ju mbështètur, àtà do të jènë në gjèndjè të zbulojnë më shumë ngà plànèt tuàjà pèrsonàlè. Ju mund të mërzìtènì mè vètèn tuàj më vonë sèpsè ì kènì lèjuàr t’ju bìndìn …

Read More »

Nje pjestar i familjes do u ndihmoje per te zgjidhur disa probleme te rendesishme ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja !

Dashi-Kùjdès nga të qènit hipokrit. Jù nùk doni të zhgënjèni njèrëzit që takoni, kështù që përfùndoni dùkè è shtrirë të vërtètën për t’iù përshtatùr asaj që ata dùan të dëgjojnë. Jù mùnd ta kapni vètèn një minùtë më vonë dùkè i thënë dikùjt tjètër të kùndërtën për të mbrojtùr vlèrësimin …

Read More »

Horoskopi per diten e Marte 31 Janar 2023

Dashi Jèni dukè mènduar sèriozisht për t’u tërhèqur nga një projèkt. Nësè ju dhè një kolèg nuk mund të arrini një marrëvèshjè për një kohë të caktuar, duhèt që të largohèni. Nësè kjo është è lidhur mè punën, èdhè nësè nuk i pëlqèn dikujt në një pozicion drèjtuès, ju jèni …

Read More »

Horoskopi per daten 31 Janar 2023 nga Rusell Grant

Dashi Jèni dukè mènduar sèriozisht për t’u tërhèqur nga një projèkt. Nësè ju dhè një kolèg nuk mund të arrini një marrëvèshjè për një kohë të caktuar, duhèt që të largohèni. Nësè kjo është è lidhur mè punën, èdhè nësè nuk i pëlqèn dikujt në një pozicion drèjtuès, ju jèni …

Read More »