Horoskopi per diten e Merkure 20 Prill 2022

Dàshi-Kàlimi i Hënës në shènjën è Ùjorit sjèll për jù një fàzë përmirësimi të hùmorit. Màrrëdhënièt fàmiljàrè dhè miqësorè përmirësohèn. Shëndèti shùmë i mirë sidomos nësè fèstoni ditëlindjèn ngà dàtà 15 dèri më 20 prill. Kùshdo që dëshiron mùnd të pràktikojë disà sportè në nàtyrë sot. Dèmi-Kàlimi trànzit i Hënës …

Read More »

Horoskopi për datën 20 prill 2022 nga Russell Grant

Dashì Marrja è drèjtìmìt në një projèkt në grùp mùnd të nënkùptojë përgjègjësì shtèsë, por në planìn afatgjatë kjo do të fùnksìonojë në avantazhìn tùaj. Nësè shprèsonì për një rrìtjè në dètyrë, aftësìtë tùaja mènaxhùèsè nùk do të kalojnë pa ù vënë rè nga njèrëzìt në pùshtèt. Dèmì Ka shùmë …

Read More »

Disa plane të rëndësishme do të realizohen duke ju sjellë përfitime të reja financiare.Meri Gjini paralajmeron keto shenja

Dàshì Pàràshìkohèt një dìtë àrgëtuèsè. Romàncà do të jètë èmocìonuèsè, ndàj kontàktonì pèrsonìn që donì. Èkzìston mundësìà è një àksìdèntì, pràndàj duhèt të jènì vìgjìlènt.Dàshurìà è vërtètë mund të jètë një përvojë shpìrtërorè dhè këtë do tà kuptonì sot. Nësè kènì mènduàr të ndërmèrrnì një sìpërmàrrjè të rè, àtëhèrë vèndosnì …

Read More »

Hëna në orbitën e saj do t’ju japë e një hije të tillë që ju bën joshës në sytë e partnerit/es. Meri Shehu ka lajme te mira per keto shenja !

Dashì Dùhèt të trègohènì më të dùrùèshëm mè partnèrìn/èn dhè të prìsnì sa të kalojë kjo sìtùatë paqëndrùèshmè në të cìlën ndodhènì. Fùsha sèntìmèntalè do vìjë dùkè ù përmìrësùar nga ndìkìmì ì Afërdìtës. Bèqarët do jènë të lìrshëm dhè do mùnd të bëjnë dèklarata të forta dashùrìè. Fìnancat mìrë. Dèmì …

Read More »

Horoskopi per diten e Marte 19 Prill 2022 !!!

Dàshì – Màrsì dhe Dìellì, plànetët tùàj sùndùes, sjellìn ngàrkesà àgresìve, por edhe nxjerrìn në pàh egon tùàj àktìve e të gjàllë. Mbështetùnì në një ekùìlìbër të bùkùr mìdìs energjìsë jetìke dhe fìzìke që jù shoqëron gjàtë gjìthë dìtës dùke jù lejùàr të menàxhonì ngjàrje të voglà të pàpàràshìkùàrà dhe …

Read More »

Horoskopi per daten 19 Prill 2022 nga Rusell Grant

Dashì Thùaj po për dìçka që è kè rèfùzùar në të kalùarën dhè që jè pèndùar në momèntìn që kè rèfùzùar ofèrtën. Po jù jèpèt një shans ì dytë dhè këtë hèrë nùk do të donì ta lìnì t’jù ìkë nga dùart. Vètëbèsìmì më ì madh në planèt tùaja afatgjata …

Read More »

Mund të përballeni me disa sfida që nuk janë të pakalueshme. Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dàshì Dètyrìmèt dhè përgjègjësìtë fàmìljàrè do të màrrìn një pjèsë të màdhè të dìtës tuàj nèsër, por mos u shqètësonì. Njèrëzìt që ju duàn ju vlèrësojnë pà kushtè. Sà ì përkèt çështjèvè romàntìkè, gjëràt do të màrrìn kthèsë pozìtìvè. Dèmì Kjo dìtë do të jètë pjèsërìsht mè rè, por duhèt …

Read More »